Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: DOI POLIŢIŞTI, soț și soție, ŞI FETIŢA LOR – răniţi într-un accident rutier


Remus și Ana Maria Buhai, ambii polițiști la Panciu, și fetița lor, de câțiva anișori, au fost implicați ieri seară într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs la ieșirea din Garoafa către Focșani, iar cei trei au ajuns la spital. Din primele informații rezultă că polițista a fost rănită grav, ea având fracturi deschise la șold și gambă. 
 Doi polițiști, soț și soție, și fetița lor de câțiva anișori au fost implicați, ieri seară, într-un accident rutier pe drumul european E 85, la ieșirea din Garoafa spre Focșani. La volan s-ar fi aflat polițistul, după cum au spus colegii acestuia. 
 Remus și Ana Maria Buhai, care își desfășoară activitatea la Poliția orașului Panciu, și fetița lor se aflau într-un autoturism Dacia Super Nova. Ei veneau la Focșani pentru a-și duce copila la medic, potrivit unor surse. Din motive încă necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf. Oamenii care se aflau în zonă au sărit imediat în ajutorul victimelor și le-au ajutat să iasă din mașină. Totodată, s-a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, un echipaj SMURD, dar și autospeciala de descarcerare, deoarece inițial s-a anunțat că victimele nu pot fi scoase din mașină. În cele din urmă nu a fost nevoie de intervenția descarcerării. 
Locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, ne-a spus că echipajul SMURD a preluat de la fața locului un bărbat de 33 de ani. „Echipajul SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat de 33 de ani, care prezenta politraumatisme la tibie și antebraț pe partea dreaptă, traumatism toracic, multiple plăgi și escoriații. Era conștient, stabil hemodinamic și respirator. Paramedicii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean„, ne-a precizat locotenent Duță. 
 Soția polițistului, care în urma accidentului ar fi suferit fracturi deschise la șold și gambă, după cum ne-au spus cadrele medicale, și fetița au fost duse la spital de echipajele ambulanței. Potrivit unor surse medicale, fetița are politraumatisme, dar viața nu îi este pusă în pericol. 
        Accident produs din cauza neatenției în conducere
 La locul accidentului au ajuns și colegii celor doi polițiști răniți, care au făcut cercetarea la fața locului. Oamenii legii nu au putut stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în momentele dinaintea accidentului, acest lucru urmând să se afle după discuția cu victimele. În primă fază, accidentul a fost pus pe seama neatenției în conducere. „Din primele cercetări rezultă că, cel mai probabil pe fondul neatenției, persoana care se afla la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a lovit de un cap de pod, după care mașina s-a răsturnat în șanțul din dreapta sensului de mers. Din păcate, accidentul s-a soldat cu victime. Cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a accidentului”, ne-a declarat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 
 Oamenii care se aflau în zonă nu au apucat nici ei să vadă mare lucru, pentru că totul s-a produs într-o fracțiune de secundă. „Eram în curte, dar nu am văzut nimic. Am auzit doar bubuitura și când am ieșit am văzut mașina praf. Au sărit oamenii și i-au scos. Erau doi adulți și o fetiță mică. Erau răniți. Eu altă mașină n-am văzut și nu știu ce s-a întâmplat de au ajuns acolo. Poate i-a orbit soarele, cine știe”, ne-a spus un localnic. 
 Alte persoane spuneau că mașina în care se aflau polițiștii ar fi fost „împinsă” de un alt autoturism, variantă care nu a fost confirmată de anchetatori. Oamenii legii continuă cercetările, urmând să stea de vorbă cu cei doi soți, dar și cu oamenii care au văzut ce s-a întâmplat, pentru a putea stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?