Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Diplome și premii pentru absolvenții Colegiului „Unirea“


Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Național „Unirea” s-au întâlnit, ieri, pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, pentru a-și lua rămas bun de la colegi și profesori. Șeful promoției de anul acesta este Lucian Savin, absolvent al clasei a XII-a A. Fiecare diriginte a strigat catalogul, iar tinerii au răspuns pentru ultima dată prezent în calitate de licean. Apoi, profesorii le-au oferit diplome și premii  absolvenților cu cele mai bune rezultate de-a lungul celor patru ani de studiu, dar și pentru implicarea lor în diferite proiecte. La eveniment au fost prezenți, alături de elevi și părinții, numeroși prieteni ai absolvenților. 
Directorul colegiului, Cornel Noană, copleșit de emoții, le-a vorbit, de acum foștilor săi elevi, despre visurile pe care le are în ceea ce privește realizarea lor profesională și nu numai. El le-a mulțumit pentru că au făcut parte din familia „Unirea”, contribuind la menținerea unei imagini bune a unității de învățământ, care este în topul colegiilor la nivel național. „Viața este o înălțare perpetuă, acum sunteți doar într-un moment al ei și veți mai trece prin astfel de momente și sunteți la fel de înțelepți. Să știți că nu întotdeauna drumurile voastre vor fi alcătuite numai din suișuri”, a spus Cornel Noană.
Festivitatea s-a încheiat cu o ceremonie, ocazie cu care șeful de promoție a înmânat cheia succesului celei mai bun elev din clasa a XI-a. Absolvenții au plecat apoi în Piața „Unirii”, unde și-au strigat bucuria și s-au fotografiat. 
Lista absolvenților premiați AICI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?