Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Absolvenții Colegiului „Cuza“ și-au luat adio de la viața de liceeni


Sala Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” a fost plină, aseară, de absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul Național „Al I. Cuza”, promoția 2010-2014, care au vrut să își ia adio, simbolic, de la anii de liceu. Unii tineri au fost însoțiți de părinți ori bunici. Șefe de promoție au fost desemnate elevele de clasa a XII-a A matematică-informatică Silvia Mihăilescu și Maria Mănăilă, care au terminat cu media 10 cei patru ani de liceu. 
Tinerii au urcat pe rând pe scenă și au răspuns prezent atunci când și-au auzit numele, apoi și-au primit diplomele de absolvire. Directorul Colegiului „Cuza”, Marius Poll, a fost alături de absolvenți. El i-a felicitat pe absolvenți și le-a transmis mult succes în viață. „Este festivitatea de premiere în această zi pentru o promoție foarte norocoasă, în această zi de mare sărbătoare creștinească, de Înălțare, și în anul în care colegiul împlinește 125 de ani de existență, ca unitate de învățământ. Să știți că viața nu este chiar așa de ușoară, colegii mei v-au încurajat mult, că o să aveți numai succese și deloc eșecuri. Viața este o luptă în primul rând cu tine, ca om, pentru a trăi alături de cei pe care îi întâlnești. Le mulțumesc părinților pentru faptul că au fost alături de voi acești ani, dar și astăzi”, a declarat Marius Poll. 
În semn de bucurie, elevii au înălțat baloane, au strigat de bucurie și au mărșăluit prin Focșani, pentru a-și arăta bucuria. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?