Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tineri arestați preventiv deoarece au spart 22 de mașini


Doi tineri din Focșani au fost arestați preventiv ieri, după ce au spart 22 de mașini. Duminică seara, o persoană a sunat la 112 și i-a informat pe polițiști cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag combustibil din rezervorul unei mașini. Atunci când au văzut echipajul de poliție, suspecții au încercat să scape de obiectele pe care le aveau asupra lor, aruncându-le în curtea unei unități de învățământ. „La data de 25 mai a.c., ora 22.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute ar sustrage combustibil dintr-un autoturism parcat pe str. Cuza Vodă. Polițiștii focșăneni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au depistat în trafic un autoturism, din care, la vederea echipajului de poliție, un tânăr a aruncat mai multe bunuri în curtea unei școli”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 
 Polițiștii au oprit autoturismul și le-au luat la întrebări pe cele trei persoane care se aflau în interior, printre care și o fată. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în mașină se aflau Marian Florin Èš., de 19 ani, Cătălina Andreea S., de 16 ani, și Gheorghe Titi Ș., de 23 de ani, toți din Focșani. Aceștia au fost duși la sediul poliției municipiului Focșani, iar în urma audierilor s-a stabilit că nu erau la primul furt. 
Potrivit polițiștilor, cei doi bărbați au mai spart alte 22 de autoturisme, din care au sustras acumulatori și radio CD-uri. După audieri, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. „Ocupanții au fost identificați Å¢. Marian Florin, de 19 ani, S. Cătălina Andreea, de 16 ani, și Åž. Gheorghe Titi, de 23 ani, toți din localitate și au fost conduși la sediul Poliției municipiului Focșani. În urma documentării activității infracționale, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 05.04 – 26.05.2014  Åž. Gheorghe Titi și Å¢. Marian Florin au sustras acumulatori și radio cd-uri dintr-un număr de 22 autoturisme parcate pe raza municipiului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 ore”, a adăugat inspectorul principal Bogdan Toader. 
 Ieri, cei doi au primit mandate de arestare preventivă, ei fiind cercetați pentru furt calificat. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?