Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Prietenul Crucii Roșii Vrancea, Ernst Frank, va fi făcut cetățean de onoare al comunelor Gugești și Vîrteșcoiu


Prietenul și colaboratorul de ani de zile al Filialei de Cruce Roșie Vrancea, Ernst Frank, vine pentru patru zile în județul nostru, într-o vizită de rămas bun, ca urmare a încheierii activității sale la Fundația Hilfsverein Nyphenburg e.V. din Germania, care a sprijinit substanțial pentru realizarea multor proiecte sociale ale instituției vrâncene de caritate. El va petrece în Vrancea patru zile (26-29 mai), timp în care va vizita toate obiectivele realizate în parteneriat cu Crucea Roșie: centrele rezidențiale din Oreavu, Gugești și Vârteșcoiu destinate vârstnicilor, Locuința protejată și ferma de la Beciu, comuna Vîrteșcoiu, destinată persoanelor cu handicap, Cabinetul medico-social de la Ciușlea, comuna Garoafa, și Complexele socio-medicale 1 și 2 de la Modruzeni, Mărășești. „Domnul Ernst Frank și Fundația Hilfsverein Nyfemburg nu doar că ne-au sprijinit în implementarea tuturor acestor proiecte, ci au ajutat și la sustenabilitatea lor. El a dorit să facă această vizită de rămas bun, să revadă obiectivele, dar și voluntarii, colaboratorii, reprezentanții autorităților cu care s-a întâlnit de-a lungul timpului. Îi mulțumim și îl așteptăm să revină ori de câte ori va dori. Este un prieten al vrâncenilor și al Crucii Roșii Vrancea și va rămâne prietenul nostru mereu”, a declarat Rodica Davidean, directorul Filialei de Cruce Roșie Vrancea. 
 Pentru substanțiala contribuție adusă la dezvoltarea proiectelor sociale din județul nostru, care au dus la îmbunătățirea calității vieții multor persoane defavorizate, pentru dăruirea și implicarea de care a dat dovadă, Ernst Frank va avea surpriza să primească două distincții în semn de prețuire și recunoștință. Astfel, miercuri, 28 mai, la ora 11.00, el va primi titlul de „Cetățean de Onoare” al comunei Gugești și în aceeași zi, dar după amiază, același titlu îi va fi conferit la Vîrteșcoiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?