Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

„Plecăm pentru un trai mai bun și venim acasă în patru scânduri‟. Comunitatea vrânceană reacționează după moartea unui șofer de tir în Slovacia

Pe rețelele de socializare a circulat încă de ieri o postare prin care cineva anunța că un bărbat din Focșani, șofer de tir, a murit în Slovacia. Potrivit mesajului respectiv la care au fost atașate și două fotografii cu vehiculul, „șoferul e decedat (posibil infarct)‟. Recunoscând numărul de înmatriculare, mai mulți oameni au scris că ar fi vorba despre un bărbat din Focșani. Pe pagina sa de Facebook, una dintre fiicele bărbatului, a postat un mesaj cutremurător: „universul meu s-a prăbușit‟. Postarea a adunat în doar câteva ore sute de reacții și comentarii: „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui!‟, „Condoleanțe, nu-mi vine să cred! Vă îmbrățișez!‟, „Nu suntem nimic pe pământ. Putere să trăiți, să-l pomeniți. Condoleanțe!‟.

Pe pagina de Facebook a comunității „Soferi 3,5 tone. Doar de 3,5 tone‟, postarea a fost distribuită de mii de persoane și a adunat sute de comentarii precum: „Așa pierim mare majoritate dintre șoferi… Dumnezeu să-l odihnească!!!‟, „Dumnezeu să-l odihnească în pace. Un om deosebit, un om cu suflet mare.‟, „Doamne ferește! Să afli așa știri de pe Facebook, cred că e și mai dureros!‟, „Viața de șofer de tir! Nimeni nu apreciază nimic. Dumnezeu să-l ierte!‟, „Foarte trist. Plecăm pentru un trai mai bun și venim acasă în patru scânduri. Drum lin spre cer. Dumnezeu să-l ierte‟, „Dumnezeu să-l odihnească! Știm când plecăm de acasă, dar nu știm când și dacă ne mai întoarcem!‟ sau „Plecăm să avem un trai mai bun sau să avem cu ce plăti facturile exorbitante (…). Drum lin, colegu!‟.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?