Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Campionul dispărut A FOST GĂSIT!


Costel Zaharia, elevul de 16 ani, de la Colegiul Național „Unirea”, dispărut fără urmă de marți, a fost găsit vineri după-amiază în gara din Constanța. Vineri, băiatul și-a sunat mama și i-a spus unde se află, iar părinții au trimis o persoană de încredere în gară, pentru a vedea dacă este într-adevăr acolo.  
Băiatul și-a sunat mama de două ori, de pe un număr necunocut. Printre altele, el i-ar fi spus acesteia că nu ar mai vrea să meargă la școală,  după care a închis telefonul. A revenit mai târziu, atunci când i-a și spus unde se află. Vineri seara, în jurul orei 20.00, părinții erau în drum spre Constanța pentru a-și lua copilul acasă. În zilele următoare, băiatul va trebui să treacă și pe la poliție, pentru a spune unde a fost în toată această perioadă, dar și dacă a fost victima vreunei infracțiuni. 
Băiatul, care este campion național la tir, a dispărut marți de la internatul Clubului Sportiv Unirea Focșani, acolo unde era cazat. Înainte de  pleca, a scris un bilețel, în care le spunea părinților că poate acum se vor bucura că el nu mai este, după care și-a aruncat telefonul mobil în coșul de gunoi și dus a fost. Timp de trei zile, Costel nu a mai dat niciun semn de viață. În toată această perioadă, familia băiatului a fost disperată. Afișe cu chipul acestuia au fost lipite pe stâlpii din Focșani, iar polițiștii l-au dat în urmărire. Chiar și colegii l-au rugat, pe Facebook, să dea un semn de viață. 

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?