Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VREMEA continuă să fie caldă


Joi, vremea va fi în continuare caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 și 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în sudul și estul țării, precum și în zonele de deal și munte, unde în special după-amiaza și seara local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, informează Administrația Națională de Meteorologie. Izolat vor fi cantități de apă peste 15…20 l/mp și condiții de grindină. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade.
În București, vremea va fi caldă, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și la începutul nopții când vor fi posibile averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.
Vineri, vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă în vestul și nord-vestul țării. În sud și sud-est, dar și în zonele de deal și munte, cu precădere după-amiaza și seara, cerul va avea înnorări temporar accentuate și local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar pe suprafețe restrânse. Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?