Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Udrea este implicată în terenurile de la Nana. Tandemul Băsescu-Udrea va merge la Parchet


Elena Udrea este implicată în afacerea terenurilor achiziționate de familia președintelui Traian Băsescu la Nana, iar în acest sens vor fi prezentate public mai multe documente, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta. „O să dăm documente prin care o să arătăm că și Elena Udrea este implicată în afacerea Nana. În calitate de ministru interimar la Mediu, a acordat, în mod ilegal, comunei Nana bani pentru lucrări inexistente. A acordat bani pentru faimoasele pajiști și parcuri în mediul rural prin faimoasele hotărâri de Guvern promovate fără aviz”, a spus Ponta la România TV. El a adăugat că „tandemul Băsescu – Udrea” va merge din acest motiv la Parchet după luna decembrie.
 Duminică seara, premierul Ponta a afirmat că Elena Udrea semna alocarea de bani, în perioada interimatului la Ministerul Mediului, pentru amenajarea de parcuri în zona rurală, verificate de Corpul de control al Guvernului și sesizate la Parchet, fonduri fiind acordate și pentru comuna Nana. Guvernul a anunțat, duminică, că a sesizat organele penale acuzând că, în 2009-2012, mai multe administrații locale, printre care cea PDL din Piatra Neamț, condusă de Gheorghe Åžtefan, și Corbii Mari, unde primar era Constantin Anghel, au comis nereguli în utilizarea Fondului pentru Mediu pentru proiecte din Programul spațiilor verzi.
 Surse din Guvern au transmis presei că unele nereguli ar fi fost identificate în perioada în care Elena Udrea conducea interimar Ministerul Mediului, instituție care gestionează Fondul de Mediu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?