Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Bărbat rănit, găsit în şanţ de un echipaj SAJ aflat în misiune


Un bărbat, care a fost victima unui accident rutier, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului european, în apropiere de Garoafa. El a fost găsit aseară, de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care se îndrepta spre Iași cu un pacient. 
 Cadrele medicale au observat un moped pe partea carosabila, dar lângă el nu era nicio persoană. Au coborât din ambulanță și s-au uitat în jur pentru a vedea dacă este cineva rănit. În șanț au găsit un bărbat rănit, căruia i-au acordat primul ajutor, apoi au solicitat intervenția unui echipaj SMURD, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență. 
La locul accidentului au ajuns și polițiștii de la Serviciul Rutier, care au făcut verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu bărbatul și cum a ajuns în șanț. Din primele verificări a rezultat că victima, Dumitru B., de 41 de ani, din Focșani, se deplasa cu mopedul către Garoafă. La un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut de pe moped. Focșăneanul le-a spus oamenilor legii că i s-a făcut rău. 
În urma verificărilor efectuate au fost constatate mai multe nereguli. Inspectorul principal Cătălin Manea ne-a spus că bărbatul nu avea permis, mopedul nu era înregistrat. În plus, conducătorul avea o alcoolemie de 0,29 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?