Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

„SABOTAJ“ pe calea ferată!


Patru copii, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, au găsit o modalitate extrem de periculoasă de a se distra. Lăsați nesupravegheați de părinții, copiii au mers în triajul Stației CFR Focșani, unde au început să pună pietre pe șinele de cale ferată, dar și să arunce cu acestea în geamurile trenurilor. Au reușit chiar să spargă geamul unei garnituri de tren. 
Copiii au fost identificați de polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi  Ferovioare Focșani și duși acasă, la părinți, cărora li s-a pus în vedere să nu-i mai lase nesupravegheați. „La data de 27 aprilie a.c., în urma sesizării telefonice a șefului de tren Regio 5105-2, care circulă pe relația Mărășești-Buzău, au fost depistați un număr de patru minori, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani, care, profitând de lipsa supravegherii, s-au deplasat în triajul Stației CFR Focșani, unde au aruncat cu pietre în direcția garniturii de tren, spărgând un geam lateral. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că minorii au aruncat cu pietre în mai multe garnituri de trenuri de persoane și marfă, care au tranzitat Stația CFR Focșani în intervalul orar 10.30-11.30”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 
 Inspectorul principal a adăugat că în urma incidentului nu au fost înregistrate victime în rândul călătorilor și nici întârzieri ale trenurilor.  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?