Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Conducerea IPJ Vrancea, inclusiv comisarul șef Remus Nica, în IZOLARE la domiciliu, după o ședință cu militari din conducerea Garnizoanei Focșani!

Mai mulți ofițeri din conducerea IPJ Vrancea se află începând de ieri în izolare la domiciliu, după ce, conform surselor noastre, au luat contact cu militari din conducerea Garnizoanei Focșani, militari care au fost confirmați pozitiv ca fiind infectați cu coronavirus.

Este vorba despre comisarul-șef Remus Nica, comandantul IPJ Vrancea, comisarul șef Vasile Marin, adjunctul șefului IPJ Vrancea, responsabil pe linie de ordine publică în cadrul IPJ Vrancea, și comisarul Ionuț Lal, șeful Serviciului de ordine publică din cadrul IPJ Vrancea. Cei trei au participat în urmă cu șapte zile la o videoconferință comună a șefilor de arme, videoconferință în cadrul căreia au fost luate decizii privind aplicarea ordonanțelor militare.

Agent principal de poliție Lidia Brașoveanu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Vrancea, ne-a declarat: „La data de 25 martie, la sediul IPJ Vrancea a avut loc o ședință operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunțați cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezența virusului Sars Cov 2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au avut contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, când a fost singurul contact”.

Conform surselor noastre, deși sunt în izolare la domiciu, atât șeful IPJ Vrancea cât și ceilalți doi ofițeri din conducerea poliției vrâncene sunt în legătură directă cu polițiștii din teren care asigură respectarea ordonanțelor militare aflate în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?