Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Richard Gere, luat drept cerșetor


O turistă franțuzoaică, văzând un bărbat care scotocea prin pubele la New York, a dat curs inimii sale bune și i-a oferit pizza ei fără să realizeze că ‘cerșetorul’ era de fapt actorul american Richard Gere în plină turnare a unui film, potrivit AFP, care citează presa locală. Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, a relatat duminică cotidianul New York Post. Ea tocmai ieșea dintr-o pizzerie împreună cu soțul și cu fiul lor de 15 ani și i-a oferit ‘cerșetorului’ ceea ce rămăsese din pizza lor pantagruelică. 
Deși surprins, Richard Gere (64 de ani) nici măcar nu a clipit, ci doar a întrebat-o ce se află în punga pe care ea i-o întindea. ‘Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieșit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece’, a povestit ea ulterior cotidianului. ‘El mi-a răspuns: ?Mulțumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze !”. 
Tânăra femeie a plecat fără să știe cui îi dăduse ea pizza, participând fără voia ei la turnarea unui nou film cu Richard Gere, ‘Time out of Mind’. A descoperit însă aceasta după două zile, când New York Post i-a publicat  fotografia. ‘A fost ceva de poveste, este incredibil că așa ceva ți se poate întâmpla !‘, a declarat ea, adăugând: ‘Cred că el este foarte frumos, chiar la vârsta pe care o are’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?