Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Serialul “Dragoste şi putere”, marele învingător la gala Daytime Emmy Awards 2011


Serialul „Dragoste și putere/ The Bold and the Beautiful” a fost desemnat cel mai bun serial dramă, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la gala Daytime Emmy Awards, ce a avut loc duminică seară la Las Vegas. Emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” s-a impus pentru al doilea an consecutiv la categoria „cel mai bun talk show de divertisment”, iar emisiunea „Dr. Oz” s-a impus în premieră la categoria „cel mai bun talk show informativ”. Ben Baily, moderatorul emisiunii-concurs „Cash Cab”, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv „cel mai bun prezentator al unei emisiuni de jocuri și concursuri”.
Categoria „cel mai bun moderator al unui talk show” a avut doi câștigători: Oz Mehmet din „Dr. Oz” și Regis și Kelly Ripa din „The Regis and Kelly Show”. Emisiunile „Jeo-pardy!” și „Wheel of Fortune” au împărțit trofeul decernat la categoria „cea mai bună emisiune de jocuri și concursuri”. În ceea ce privește se-rialele de televiziune, doi actori din „Dragoste și putere/ The Bold and the Beautiful” au fost recompensați în cadrul galei de duminică – Heather Tom – la categoria „cea mai bună actriță în rol secundar” – și Scott Clifton – la categoria „cel mai tânăr actor”.
Michael Park a fost desemnat „cel mai bun actor în rol principal” pentru evoluția sa din serialul „As the World Turns”, iar Laura Wright din „General Hospital” s-a impus la ca-tegoria „cea mai bună actriță în rol principal”. Serialul „Dragoste și pu-tere/ The Bold and the Beautiful” a primit și premiul pentru regie, un trofeu pe care l-a împărțit cu serialul „Tânăr și neliniștit/ The Young and the Restless”, care a fost recompensat și cu premiul pentru cel mai bun scenariu. Jonathan Jackson din „General Hospital” s-a impus la ca-tegoria „cel mai bun actor în rol secundar”, iar Brittany Allen a fost desemnată „cea mai bună tânără actriță” pentru rolul din „All My Children”.
Wayne Brady a fost gazda galei Daytime Emmy de la Las Vegas, în cadrul căreia organizatorii au inclus și o prezentare a carierei și a realizărilor celebrei prezentatoare ame-ricane Oprah Winfrey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?