Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Tânăr trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe


Un tânăr de 18 ani, din comuna Cîmpineanca, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru loviri sau alte violențe. Fapta pentru care va fi judecat Florin T. a fost comisă în seara zilei de 31 iulie 2013. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, inculpatul a mers la acasă la un bărbat, pe care l-a lovit cu pumnii și picioarele, victima având nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.
    Din anchetă a rezultat că în seara zilei de 31 iulie 2013, în timp ce se afla în curtea casei sale, victima a observat că pe stradă trecea inculpatul. Acesta din urmă i-ar fi adresat cuvinte jignitoare unui vecin al părții vătămate. Victima a ieșit la poartă și i-a atras atenția tânărului de 18 ani că nu este frumos să vorbească urât cu persoane mai în vârstă. Tânărul a plecat, dar a avertizat că se va întoarce cu fratele său pentru a rezolva problema și s-a ținut de cuvânt. După aproximativ două ore, partea vătămată a fost strigată la poartă de inculpat, iar când a ieșit în stradă a fost lovită cu pumnii și picioarele de ambii frați. Audiat fiind, tânărul de 18 ani nu a recunoscut inițial. Apoi a revenit asupra declarației și a spus că el a fost cel lovit, precizând că partea vătămată i-a dat o palmă. Apoi, băiatul a recunoscutfapta, dar le-a spus anchetatorilor că nu a fost însoțit de fratele său, ci de o altă persoană.
    În timp ce tânărul de 18 ani a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, partea vătămată, dar și vecinul de care inculpatul se luase inițial au fost sancționați.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?