Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Traficant de persoane, prins în trafic la Călimănești


    Un bărbat din Galați, condamnat la închisoare pentru trafic de persoane, a fost depistat în trafic la Călimănești. Oamenii legii au oprit mașina condusă de Romilian S., de 43 de ani, iar în urma verificărilor au stabilit că pe numele bărbatului, autoritățile din Italia au emis în anul 2002 un mandat european de arestare. 
Gălățeanul are de executat o pedeapsă de 7 ani și jumătate de închsioare pentru trafic de persoane. „La data de 25.11.2013, ora 17.00, pe DN2 E85, în satul Călimănești, polițiștii rutieri l-au depistat pe S. Romilian, de 43 ani, din municipiul Galați, județul Galați, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta posedă mandat european de arestare emis de autoritățile din Italia din anul 2002. Bărbatul are de executat 7 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați care a dispus reținerea pentru 24 ore urmând a fi prezentat Curții de Apel Galați cu propunere de arestare provizorie în vederea predării autorităților italiene”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
 De asemenea, polițiștii au mai prins și un tânăr din Măicănești, care are de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru că a furat pensiile bătrânilor din localitate. Tânărul a fost dus la Penitenciarul Focșani pentru a-și ispăși pedeapsa. „La data de 25.11.2013, ora 14.00, polițiștii din Măicănești l-au depistat pe raza comunei pe C. Vasile Valentin, de 19 ani, din localitate, care posedă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu. În cursul anului 2013 suspectul a pătruns în patru imobile din comuna Maicănești și a sustras de la persoane în vârstă banii primiți ca pensie. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei„, a adăugat inspectorul Toader. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?