Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Pieton accidentat grav pe un drum din Homocea


Un bărbat din Homocea a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs sâmbătă seara, pe un drum județean din localitate. Oamenii legii spun că victima se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile, în momentul în care a fost acroșat de o mașină. „La data de 13 aprilie a.c., ora 18.36, pe DJ 252 în interiorul comunei Homocea, S. Constantin, în timp ce conducea auto marca Iveco, l-a acroșat și l-a accidentat grav pe V. Iorgu, care, în calitate de pieton, se deplasa pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție de mers. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exectitate a modului de producere a evenimentului”, ne-au transmis polițiștii vrânceni.
    Un alt accident s-a produs la Bolotești. Evenimentul a fost înregistrat pe data de 11 aprilie, iar victima, care inițial a refuzat să meargă la spital, a ajuns la UPU o zi mai târziu. Le-a spus cadrelor medicale că a fost victima unui accident rutier. Din verificări a rezultat că în momentul accidentului, victima traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. „La data de 11 aprilie a.c., B. Aurel, de 41 ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea auto marca Iveco pe direcția Focșani – Vidra, l-a accidentat ușor pe I. Ion, de 81 ani, din comuna Bolotești, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a refuzat internarea după producerea evenimentului, acesta prezentându-se la Spitalul Județean la data de 12.04.2014, ora 21.00, declarând personalului medical că leziunile provin de la un accident rutier produs în data de 11.04.2014. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exectitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.
    Un tânăr de 22 de ani a ajuns cu mașina în șanț, după ce autoturismul a derapat ca urmare a neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul acoperit cu apă. S-a întâmplat sâmbătă, pe DN 24 Tișița-Cosmești. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că mașina implicată în accident nu era înmatriculată. „La data de 12 aprilie a.c., ora 17.00, pe DN 24, C. Ionuț, de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Opel, nu a adaptat viteza la un carosabil acoperit cu apă, a derapat și s-a răsturnat în șanț. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul era neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai spus polițiștii.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?