Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Reţetă chinezească: Salată cu tofu și frunze de țelină


Ingrediente:
10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb Arpis
3 bucăți de ciuperci urechi de lemn
2 bucăți de brânză tofu deshidratată
2 căței de usturoi
țelină verde
sare după  gust
ghimbir
1 linguriță de oțet negru (balsamic) Arpis
½  lingură de fructe de goji
castravete verde

Mod de preparare:
Într-un woc se pune apa la încins și se adaugă brânza tofu deshidratată, ciupercile, țelina, fructele de goji și se lasă timp de 3 minute, până când apa începe să dea în clocot. Se adaugă uleiul Arpis, usturoiul, sarea și se amestecă. Se scot din woc, se pun pe farfuria decorată cu castravete și se stropesc cu oțetul negru Arpis.

Imagini VIDEO pe: http://youtu.be/q4Cl1ol5HVA

                                                                                     http://inbucatariilelumii.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?