Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Elevi de la Centrul de Zi „Dănuţ“, pe podium la un Concurs Naţional de Muzică


Copiii talentați pregătiți în cadrul Centrului de Zi „Dănuț” din Broșteni au reușit să impresioneze și să câștige premii importante în cadrul  Concursului Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Adolescenți „Spring Star”, ce s-a desfășurat sub egida Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București.
Astfel, trofeul categoriei 6-8 ani a fost obținut de eleva Sara Giana, în vreme ce premiul I a fost acordat Justinei Maria Păun. În cadrul aceluiași concurs, premiul II a revenit elevelor Bianca Brîuling și Nicoleta Hagiu. Mențiunea la această categorie de vârstă s-a acordat elevului Christian Calmis.
Daniela Sami Docan și Daniel Bahnea au obținut premiu I la o altă categorie de vârstă. Justina Păun a obținut trofeul la secțiunea Creație, iar grupul „Angels” și duetul „Dany” au obținut premiul I. Elevii au fost coordonați de profesorii voluntari Veronica Calmis, Oana Hupcea, Jana Å¢igăeru, Diana Tănase și compozitorul Cristian Alive. Participarea la acest concurs a fost posibilă cu sprijinul Parohiei Pitulușa din Broșteni, al Primăriei și Consiliului Local Broșteni și al unui supermarket din localitate.
La Concursul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Adolescenți „Spring Star” au participat 140 de copii din toată țara, juriul fiind format din specialiști, precum Åžtefan Iordache, directorul Festivalului „Andantino”, Viorela Filip – interpretă și textieră, Maria Ene – compozitor și director al Festivalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?