Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Au cumpărat apă chioară în loc de ierbicid


Două persoane, una din Tătăranu, iar cealaltă din Gologanu, au fost înșelate de un brăilean cu suma de 11.500 lei. Banii reprezintă contravaloarea unei cantități însemnate de ierbicid, pe care victimele cu cumpărat-o de la brăilean. La o zi după ce au achiziționat „marfa”, cei doi vrânceni și-au dat seama că substanța cumpărată este cu totul altceva decât ierbicit, cel mai probabil apă. Când și-au dat seama că au fost păcăliți, ei au mers direct la poliție și au formulat plângeri, iar oamenii legii încearcă acum să dea de urma escrocului. „La data de 03 aprilie 2014, polițiștii au fost sesizați de către C. Ionel, din comuna Tătăranu, și G. Neculai, din comuna Gologanu, despre faptul că la data de 2 aprilie 2014 au cumpărat de la R.Tache, din municipiul Brăila, ierbicid în valoare de 11.500 lei. Aceștia au constatat ulterior că substanța cumpărată nu este ierbicid. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, ne-a transmis ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Nu este prima dată când oamenii dau bani pentru un anumit produs și primesc în schimb apă chioară. În februarie, un vrâncean a fost la un pas de a fi înșelat de câțiva bărbați din Dragalina, Călărași. Bărbații din Călărași au fost prinși chiar în timp ce încercau să-i vândă vrânceanului mai multe bidoane care conțineau 700 litri de amestec din apă și un lichid colorat, despre care susțineau că este motorină. Clienților li se ofereau bidoane cu motorină la prețuri cu mult sub cele practicate în stațiile de alimentare. Ei erau chemați în zone izolate de pe raza comunei Dragalina, unde li se livra un amestec din apă, cu o băutură răcoritoare de culoare galbenă și o cantitate infimă de motorină.
    Oamenii legii spun că cel mai bine ar fi ca produsele, indiferent de natura lor, să fie cumpărate din magazine, nu de la vânzători ambulanți, așa cum s-a întâmplat la Tătăranu și Gologanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?