Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Funcţiile de conducere de la TRIBUNALUL Vrancea, judecătorii şi parchete – SCOASE LA CONCURS


Șapte funcții de conducere la unitățile de Parchet din Vrancea, dar și la Tribunalul Vrancea, Judecătoria Focșani și Judecătoria Adjud au fost scoase la concurs de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii. Este vorba despre funcțiile de prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și prim-procuror ajunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, dar și de funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud.
De asemenea, au mai fost scoase la concurs și funcțiile de președinte și  vicepreședinte al Tribunalului Vrancea, funcții ocupate de judecătorii Costică Diță, respectiv Săndina Mariana Croitoru, dar și funcțile de președinte al Judecătoriei Adjud și cea de vicepreședinte al Judecătoriei Focșani.    
    Judecătorii și procurorii interesați de aceste funcții pot depune cererile de înscriere la Institutul Național al Magistraturii până la data de 18 aprilie. Ulterior, în perioada 18-25 mai, va avea loc testarea psihologică, care va cuprinde un test psihologic scris și un interviu psihologic. Ulterior, în perioada 30 mai – 7 iunie candidații vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar în data de 15 iunie ei vor susține testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?