Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: irenaS, produse lucrate manual prin tehnica patchwork


Cred în valoare! Îmi alimentează optimismul, îmi face viața mai frumoasă, mă determină să fiu atentă la mine și la ce fac și, în plus, căutând-o…privesc întotdeauna în sus! Valoarea mă motivează și mă responsabilizează deopotrivă.
    Proiectul irenaS a fost pus pe hârtie și organizat sub semnul valorii ! Am știut de la început că drumul poate fi anevoios pentru că, înainte de orice, va trebui să fac dovada valorii care să mă recomande prin multă trudă și doar prin lucru de calitate. Totul este să fii deschis și creativ în încercarea de a îmbina frumosul cu utilul, să-ți placă ce faci, iar pentru ca rețeta să-ți reușească, să poți lăsa, în oricare dintre aceste lucruri, o bucățică din sufletul tău!
    Mi-am dorit ca produsele irenaS să fie „altfel”! Vă mărturisesc că, prin acest proiect, am vrut să fiu eu, cea care încearcă de fiecare dată să găsească un element care să rupă armonia! Tocmai pentru că irenaS e croitorie curată, ceea ce contează pentru mine este să reușesc să fiu „altfel” într-un firesc absolut! De fapt, să fii altfel poate fi un scop în viață! La un moment dat constați că…a fost să fii așa și cu timpul observi că „felul de a fi altfel” și-a făcut loc în viața ta… în vorbă, în port, în felul de a merge. Cred că… să fii altfel pornește din atitudine, iar acțiunile tale vor fi mereu pe măsură!


 

    Patchwork-ul înseamnă îmbinarea prin coasere a mai multor petice de material, colorate diferit. Oricine poate stăpâni această tehnică, mai ales că, deși migăloasă, este tentantă și te fascinează! Produsele irenaS sunt lucrate manual în tehnica patchwork, din materiale textile importate care au în compoziție bumbac 100%. Ele pot fi executate la comandă, respectând dimensiunile și culorile solicitate de client
           Vă invit cu drag în universul produselor irenaS pe care vă îmbii să le comandați, pentru a descoperi plăcerea de a le avea în preajmă! Amănunte pe pagina www.irenas.ro
                          
                                                                                                             de Irena Stoenescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?