Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Peste 2700 copii înscrişi în clasa pregătitoare


Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare s-a încheiat, fiind depuse 2.751 cereri de înscriere a copiilor. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, cei mai mulți copii au fost înscriși la învățământul tradițional, mai exact 2.646, iar alți 97 la învățământul step by step. De asemenea, opt copii au fost înscriși, în prima etapă, la învățământul special. 
Potrivit calendarului oficial, în intervalul 21- 22 martie vor fi afișate, atât în unitățile de învățământ cât și pe site-urile acestora și pe site-ul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, listele cu copiii înmatriculați, numărul locurilor rămase libere și lista copiilor neînscriși după prima etapă. A doua etapă de înscriere va avea loc în perioada 25 martie – 4 aprilie, iar pe 11 aprilie se vor afișa rezultatele finale. Între 14 și 18 aprilie, inspectoratele școlare vor soluționa toate cazurile nerezolvate după finalizarea celei de-a doua etape de înscriere. 
De asemenea, și prima etapă de înscriere a copiilor în clasa I s-a încheiat vineri. Părinții care doresc înscrierea copiilor în alte unități de învățământ decât cele de circumscripție pot face acest lucru în perioada 25 martie – 4 aprilie. În data de 11 aprilie, la sediul fiecărei unități de învățământ, vor fi afișate listele finale cu numele copiilor înscriși în clasa I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?