Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tânăr arestat preventiv după ce a tâlhărit o adolescentă


   O adolescentă de 16 ani, din Focșani, a fost tâlhărită în centrul municipiului. S-a întâmplat sâmbătă seara, pe strada Unirea Principatelor, în zona Big. O persoană necunoscută o lovit-o pe adolescentă, apoi i-a smuls telefonul mobil din mână și s-a făcut nevăzută.  
  Tâlharul nu a reușit să ajungă prea departe, pentru că a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani pe strada Brăilei. Oamenii legii au stabilit că suspectul se numește Florin C., are 21 de ani și este din Focșani. Asupra lui a fost găsit telefonul adolescentei, pe care polițiștii l-au înapoiat părții vătămate. „La data de 15 martie 2014, orele 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au fost sesizați despre faptul că S. Alexandra, de 16 ani, din localitate, a fost lovită în zona feței de către o persoană necunoscută, aceasta smulgându-i din mână telefonul mobil. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au stabilit că autorul faptei este C. Florin, de 21 ani”, ne-a transmis subinspectorul Ramona Iftime, de la Biroul de presă al IPJ Vrancea. 
 După ce a fost identificat, tâlharul a fost dus la sediul Poliției municipiului Focșani pentru audieri. Ulterior, pe numele lui a fost emisă ordonanță de reținere  pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Ieri, Florin C. a fost prezentat magistraților Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă, care au emis mandat pentru 30 de zile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?