Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Șoferiță băută, oprită în trafic în Focșani


    O femeie de 37 de ani, din Focșani, este cercetată de polițiști pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Mașina condusă de șoferiță a fost trasă pe dreapta în noaptea de miercuri spre joi, pe Bulevardul Unirii din Focșani. Polițiștii spun că șoferița avea o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. „La data de 6 martie a.c., ora 02.05 pe Bld. Unirii din municipiul Focșani, D. Valentina, de 37 ani, din localitate, a fost depistată în timp ce conducea auto marca Ford având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Polițiștii au întocmit dosar penal și pe numele unui bărbat de 36 de ani, care conducea chiar dacă avea permisul suspendat de luna trecută, pentru o altă abatere săvârșită în trafic. Åžoferul a fost oprit miercuri dimineață, în jurul orei 9.00 pe strada Mărășești. „La data de 5 martie a.c., ora 08.55, pe str. Mărășești din municipiul Focșani, V. Florin Laurențiu, de 36 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea auto marca VW având permisul de conducere suspendat din data de 28.02.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat inspectorul principal Toader.
    De asemenea, un bărbat care nu este posesor al unui permis de conducere, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism. S-a întâmplat miercuri după-amiază, în comuna Milcovul, iar șoferul este din localitate. „La data de 5 martie a.c., ora 14.00, pe DN 23A în comuna Milcovul, M. Vasile, de 40 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea auto marca Opel fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a mai spus ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?