Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Galele Teatrale Focșănene, între 23 și 31 martie, la Focșani


    Publicul focșănean este invitat să participe la o multitudine de evenimente culturale, care vor avea loc în această primăvară, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” și la Teatrul Municipal. Una dintre cele mai importante manifestări culturale din acest an este reprezentată de Galele Teatrale Focșănene, eveniment ajuns la ediția a XVIII-a. Galele se vor desfășura în perioada 23 – 31 martie 2014, la Sala Teatrului Municipal. Până la această dată au fost stabilite trei dintre spectacolele de teatru care vor avea loc pe scena focșăneană. Marți, 25 martie, de la ora 19.00, Teatrul Mic din București aduce la Focșani spectacolul „Profesiunea Doamnei Warren”. Prețurile biletelor sunt următoarele: 80 lei – stal și loje, 60 lei – balcon. Duminică, 30 martie, tot de la ora 19.00, Teatrul de Operă și Balet din Constanța vine în fața publicului cu baletul „Spărgătorul de nuci”. A doua zi, luni, 31 martie, la ora 19.00, ARCUB București prezintă spectacolul „Comedie pe întuneric”, la Sala Teatrului Municipal. Prețurile biletelor sunt de: 50 lei – stal și loje, 40 lei – balcon. Organizatorii vor reveni cu informații și despre celelalte spectacole programate în cadrul Galelor Teatrale Focșănene. Biletele sunt puse în vânzare la Agenția Teatrului Municipal, începând cu ziua de joi, 6 martie 2014.

Fuego și Tudor Gheorghe revin la Focșani
   
    La Ateneul Popular și la Teatrul Municipal agenda culturală este plină pentru această perioadă. Directorul Ateneului, Valentin Gheorghiță, ne-a transmis agenda principalelor evenimente culturale pentru lunile martie și aprilie.
    Duminică, 23 martie, de la ora 19.00, la Sala Teatrului Municipal, focșănenii sunt invitați la Opereta „My Fair Lady”, de Frederick Loewe, cu Orchestra de Cameră „Unirea” și soliști ai Operei Naționale București. Prețul unui bilet la spectacol este diferențiat, în funcție de locul din sală: 50 lei, 40 lei sau 30 lei.
    Luni, 24 martie, de la ora 19.00, artistul Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, va veni la Focșani cu spectacolul „Serenadă pentru Dan Spătaru”, la Sala Ateneului Popular. Prețul unui bilet este de 50 lei.
    Maestrul Tudor Gheorghe revine la Focșani cu noul său spectacol, „Lecția”, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Ateneului Popular. Prețul unui bilet este de  65 de lei.
    Miercuri, 9 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un recital cameral extraordinar  cu Claudia Codreanu (voce) și Costin Soare (chitară), la Sala Ateneului. Prețul unui bilet este de 15 lei și 10 lei, redus, pentru elevi, studenți și pensionari. Luna aprilie se va încheia magistral la Ateneu, cu un concert aniversar, la 5 ani de la înființarea Orchestrei de Cameră „Unirea”. Concertul va avea loc marți, 29 aprilie, de la ora 19.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?