Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

KEEP IN TECH! by Ştefan Ioan


    Timizi, dar extrem de ambițioși, dăm cheie la o nouă rubrică, care are de gând să vă îndrume pe încurcatele căi ale IT-ului modern, tehnologiilor încastrate adânc în televizoarele, telefoanele, tabletele și în curând, ceasurile noastre. Deschiși fiind, nu excludem nici alte categorii. Așa că plecând de la imboldul dat de Gică Hagi „să fie bine ca să nu fie rău”, începem cu ce tocmai s-a terminat.
    La Barcelona s-a încheiat săptămâna trecută Mobile World Congress 2014. Un târg internațional de-a dreptu’, dedicat producătorilor, operatorilor și tehnologiei mobile în general. Coreenii de la Samsung au ales tărâm catalan pentru a-și prezenta ultima navâ amiral: Galaxy 5. Lansarea a fost pesemne acel moment în care fanii mărcii au răsuflat ușurați și au privit chiorâș (din nou) către posesorii de iPhone; de acum au și ei cititor de amprente. Ce?! Ei erau mai proști?! 🙂 Altfel spus, încet și aproape pe nesimțite, Samsung „a inovat din nou” :p. Trecând peste lucrurile  pe care coreenii de la sud nu se pot abține să le copie, terminalul Galaxy 5 se anunță un telefon capabil și devreme terminat de baterie, indiferent că are procesor cu 4 sau 8 nuclee. Fie la ei acolo (pentru inceput) întrucât Samsung anunță disponibilitatea pentru Europa din luna aprilie. Până atunci, fanii sperăm să supraviețuiască mai bine decât cei de la cozile din fața Apple Store-urilor.
    Dacă cele zise v-au stârnit pornirea de a-mi scrie cuvinte în mod decent, neapărat în româna predată la școală (fără „akum mam uitat”), vă rog să o faceți în cel mai cetățenesc mod cu putință. Adresa nu-i un secret: stefan.ioan@monitorulvn.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?