Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Sanorom Boloteşti este prima campioană a Cupei Orizontul Ţifeşti


    Formația de minifotbal Sanorom Bolotești este câștigătoarea primei ediții a Cupei Orizontul Å¢ifești, competiție care s-a desfășurat pe durata mai multor săptămâni în sala din sport din Bătinești în organizarea Primăriei Å¢ifești și Asociației Sportive Åžcolare Orizontul Å¢ifești. Formația manageriată de Romică Corozanu s-a impăus în ultimul act al competiției cu 2-1 în fața Unirii Å¢ifești. Finala turneului a fost urmărită de aproape 500 de iubitori ai minifotbalului, care s-au înghesuit în tribunele sălii.

Ciprian Dumitriu (Sanorom), cel mai tehnic jucător al competiției

   
Sanorom Bolotești a început partida mai bine și a deschis scorul prin Ionuț Parlac cu un șut care s-a dus în colțul lung al porții echipei din Å¢ifești. Până la pauză, Sanorom a mai punctat o dată, prin Iulian Lupușoară. Actul secund a fost dominat de Unirea Å¢ifești, care, după ce a redus din handicap prin Florinel Beșa, a căutat cu disperare golul egalizator, dar portarul Sanoromului, Zamfir Filote a fost în zi de grație. Lotul echipei Sanorom Bolotești a fost alcătuit din: Zamfir Filote, Ciprian Dumitriu, Ionuț Parlac, Florin Nistor, Alin Cofărea, Iulian Lupușoară și Florin Ciobotaru.
    Locul trei la Cupa Orizontul Å¢ifești a revenit formației Teren Minifotbal Bolotești, echipă care a trecut în finala mică cu 4-2 de FC Bătinești. Premiile acordate la finalul întrecerii au fost în valoare de 500 lei (locul I), 300 lei (locul II) și 200 lei (locul III). Organizatorii au decis ca ocupanta locului IV și formația care a câștigta play-outul (Pantzer Vidra) să primească suma de 50 lei fiecare. Titlul de cel mai tehnic jucător al turneului a fost câștigat de Ciprian Dumitriu (Sanorom Bolotești), iar Popa Gheorghe (Unirea Å¢ifești) a fost golgheterul turenului.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?