Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Ciprian Nica: Pentru PDL, politicianismul este mai important decât viaţa oamenilor


   Parlamentarii PDL au memorie de scurtă durată, spune deputatul PSD de Vrancea Ciprian Nica. Acesta arată, într-o declarație de presă, că prin moțiunea pe deszăpezire depusă luni la Parlament, deputații PDL arată, încă o dată, „că pentru ei politicianismul este mai important chiar și decât viața și integritatea oamenilor, iar infantilismul glumelor din textul moțiunii este de-a dreptul jenant!”.
   Deputatul Nica se declară indignat de demersul celor din PDL și amintește de modul dezastruos în care s-a intervenit în iarna anului 2012, când drumurile erau blocate, dar parlamentarii portocalii aveau la dispoziție mașini speciale pentru a vota un nou guvern portocaliu. „Vreau doar să le amintesc acestora că în iarna anului 2012, când mii de români erau blocați prin benzinării așteptând ca cineva să redeschidă drumurile, parlamentarii PDL erau transportați cu mașini speciale la București, ca să voteze instalarea unui nou guvern PDL. Iată așadar, că pentru parlamentarii PDL s-au putut deszăpezi drumurile ca aceștia să ajungă în câteva ore la București, în timp ce românii simpli, fără carnet portocaliu în buzunar, au mai stat câteva zile în zăpadă! Așa au înțeles domnii din PDL să îi sprijine pe români!”, spune deputatul Nica.
   Acesta arată că, în schimb, când în această iarnă Guvernul României a sprijinit efortul autorităților locale de a deszăpezi drumurile și când lucrurile s-au mișcat mult mai bine și mai repede, cei de la PDL sunt nemulțumiți pentru că „românii nu au stat cu zilele în nămeți, așa cum se întâmpla în timpul guvernelor Boc”. „Acest mod absolut ipocrit de a face politică ar trebui să îi deranjeze, în primul rând, pe semnatarii documentului! Le reamintesc și faptul că actualul Guvern a organizat acțiunile de deszăpezire pentru a-i sprijini pe români și nu pentru a-i bloca în casele troienite, așa cum s-a întâmplat în timpul Guvernului Boc, care și-a mai arătat, încă o dată, incompetența!”, a precizat deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?