Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Tribunalul Vrancea are nevoie de un consilier superior


   Curtea de Apel Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Tribunalului Vrancea. Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare.
    Condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției publice sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minimum 9 ani. Dosarele se pot depune până la data de 5 martie, iar pe 18 martie va avea loc proba scrisă. Interviul va fi organizat pe data de 21 martie.
Relații suplimentare se pot obține la sediul Curții de Apel Galați, din municipiul Galați, strada Brăilei, numărul 153, camera 116, telefon 0236.460.331, interior 244.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?