Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Italian mort într-o casă din comuna Milcovul


    Un bărbat de 61 de ani, cetățean italian, a decedat în condiții suspecte vineri seara, într-o locuință din comuna Milcovul. Italianul s-ar fi plâns că îl doare în piept, iar la scurt timp a murit. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.
La 112 a sunat tatăl concubinei bărbatului decedat. În urma apelului, la locuința din Milcovul au ajuns și polițiștii. Aceștia au fost anunțați despre eveniment la ora 19.30. „La data de 8 februarie a.c., ora 19.31, polițiștii din Milcovul au fost sesizați de C. Gheorghe, din localitate, despre faptul că M. Tommaso, de 61 ani, cetățean italian, concubinul fiicei sale, după ce a acuzat dureri în zona pieptului a decedat la locuința sa. În cauză au fost efectuate manevre de resucitare rezultatul fiind negativ”, ne-au precizat anchetatorii.
    Polițiștii ne-au spus că la examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate urme de violență, dar pentru a elimina orice suspiciune, trupul neînsuflețit al italianului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii așteaptă acum concluziile medico-legale pentru a afla cauza morții. În funcție de ceea ce le vor spune legiștii, ei vor continua ancheta în acesta caz sau vor închide dosarul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?