Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Pompierii au stins două incendii


    Pompierii vrânceni au avut, joi, două intervenții pentru stingerea unor incendii și 14 pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu probleme de sănătate, pe care le-au și transportat la spitalele de pe raza județului. Primul apel, care anunța că o locuință din comuna Vidra a luat foc, s-a primit joi, la ora 14.50. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardea funinginea depusă pe pereții coșului de evacuare a fumului. Ei au stins focul repede, motiv pentru care incendiul nu a provocat pagube.
    În cursul aceleiași zile, în jurul orei 13.50, Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit cu o autospecială de capacitate medie în municipiul Focșani, pe strada Nicolae Titulescu, unde se anunțase producerea unui incendiu în clădirea fostei biblioteci județene. Pompierii militari au intervenit cu rapiditate și au stins incendiul care se manifesta în interiorul unei încăperi, la deșeuri menajere, împiedicând propagarea acestuia la întregul imobil.
    Și paramedicii au avut joi, 14 intervenții. Au fost chemați de oameni cu afecțiuni cardiace, cu dureri de burtă, dar și de persoane care aveau diferite traumatisme. Intervențiile au fost la Adjud, Focșani, Corbița, Movilița, Spulber, Suraia, Tulnici, Vânători și Vidra. Ei le-au acordat bolnavilor primul ajutor și apoi i-au dus la unitățile de primiri urgențe a spitalelor de pe raza județului, pentru a fi investigați de specialiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?