Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Concertul formaţiei Thirty Seconds To Mars, reprogramat pe 5 iulie


   Concertul Thirty Seconds To Mars de la București a fost reprogramat, din motive logistice, pentru 5 iulie, cu o zi mai târziu față data anunțată inițial, biletele cumpărate deja rămânând valabile, potrivit unui comunicat. „Sperăm că această schimbare de dată nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece considerăm ziua de sâmbăta una mult mai accesibilă publicului din toată țara. Credem că această schimbare va fi în beneficiul fanilor, dar și a iubitorilor de muzică live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic în România”, au declarat organizatorii concertului, D&D East Entertainment și East European Production.
   Conform declarației solistului trupei, Jared Leto, „Europa a devenit a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars și suntem extrem de încântați de reîntoarcerea pe bătrânul continent”. Pe 5 iulie, la București, Thirty Seconds To Mars va promova cel mai recent album al său „Love Lust Faith + Dreams”, promițând publicului un eveniment de neuitat.
   Lansat la casa de discuri Polydor Records, „Love Lust Faith + Dreams” – albumul ce dă și numele turneului – a înregistrat un mare succes în întreaga lume, clasându-se pe locul al cincilea în topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elveția și Polonia și pe locul al șaselea în SUA și Canada. Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – „This is War” – a doborât recordul pentru cel mai lung turneu realizat vreodată de o trupa rock, intrând în Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de țări de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, care au atins un public de peste trei milioane de persoane.
   Biletele pentru concertul formației Thirty Seconds To Mars de la București sunt în continuare disponibile prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?