Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Femeile îşi petrec mai mult de jumătate din viaţă purtând machiaj


   Femeile își petrec, în medie, mai mult de jumătate din viață purtând machiaj, potrivit unei cercetări recente, care arată, totodată, că una din cinci reprezentante ale sexului frumos refuză să iasă din casă nemachiată. Într-o zi obișnuită, femeile stau machiate aproximativ 13 ore, rămânând astfel doar 11 ore în care nu poartă machiaj, informează dailymail.co.uk.
   Cercetătorii au analizat răspunsurile a 2.000 de femei pentru realizarea unui studiu detaliat despre obiceiurile de machiaj ale acestora și rutina de înfrumusețare. Sondajul a arătat că femeile încep să se machieze în jurul orei 8.00, iar procesul durează, în medie, 11 minute. La ora 20.47, femeile se demachiază, potrivit rezultatelor aceluiași sondaj. Totodată, 25% dintre femei spun că nu se demachiază până la ora 22.30.
   Aproape una din cinci femei a spus că refuză să iasă din casă dacă nu este machiată și 10% dintre participante au pecizat că mai mult machiaj le face să se simtă mai bine. De fapt, 38% dintre femei sunt atât de reticente în a se demachia încât merg frecvent la culcare cu machiajul intact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?