Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: irenaS – valoare, de la calitate


   Am fost întrebată (cândva) ce contează cel mai mult pentru mine în viață? Am răspuns scurt  „Cred în valoare!” Îmi alimentează optimismul, îmi face viața mai frumoasă, mă determină să fiu atentă la mine și la ce fac și, clar, căutând-o…privesc întotdeauna în sus! Valoarea mă motivează și mă responsabilizează, deopotrivă, și mă bucur că steaua sub care m-am născut mi-a luminat calea, de câteva ori, spre oameni și acțiuni de mare valoare!
   Proiectul irenaS a fost pus pe hârtie și organizat…sub semnul valorii ! Am știut de la început că drumul poate fi anevoios pentru că, înainte de orice, va trebui să fac dovada valorii care să mă recomande prin multă, multă trudă și doar prin lucru de calitate.
   Pentru că nu-mi plac vorbele-n vânt vă supun atenției un alt produs irenaS, cuvertura „Flowers” . Are 212 x172 cm și după mai multe pleduri pentru copii a fost prima mea cuvertură de dimensiuni mari. Am croit-o în 2 zile și am „dat-o la gata” în 3 săptămâni.

   Este așa: pe masa de lucru, sute de petice cu imprimeuri și culori diferite își așteaptă rândul; le coși, descalci, măsori, urmărești tiparul, mai schimbi ațele, îndrepți materialul cu cutter-ul, măsori intr-una, și tot așa…
    S-au adunat cu totul 150 de ore de lucru, timp în care am fost preocupată, aproape excesiv, de calitate.
   „Flowers” chiar a fost o mare provocare. Îmi amintesc reacția susținătorilor mei când vedeau ce lucrez: uimire, stupefacție, admirație. Când cuvertura a fost gata am privit-o minute în șir… Era lucrată bine! Simțeam mulțumire și eram convinsă că am reușit să-i dau valoare.
   Citeam de curând că  „ceea ce face un lucru valoros este nu ceea ce ai tu de câștigat făcându-l, ci ceea ce pierzi dacă nu-l faci”. Chiar așa!
   Vă invit cu drag pe pagina www.irenas.ro   
   
                                                                                                                    Irena Stoenescu

   Produsele irenaS pot fi cumpărate de la magazinul Hotar, din Piața Unirii Focșani (lângă borna de hotar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?