Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Carrie Fisher a confirmat că reia rolul prinţesei Leia din „Războiul Stelelor 7“


   Actrița Carrie Fisher a confirmat că va relua rolul care a făcut-o celebră, cel a prințesei Leia din seria „Războiul stelelor/ Star Wars”, în partea a șaptea a francizei de succes. „Mi-ar plăcea să port din nou coafura mea veche – dar cu păr alb. Cred că ar fi amuzant”, a mai spus actrița, în vârstă de 57 de ani, pentru TV Guide, informează accesshollywood.com.
   Ea a mai spus că vechii săi colegi Harrison Ford (Han Solo) și Mark Hamill (Luke Skywalker) se vor întoarce în „Războiul stelelor 7”, ale cărui filmări vor începe în martie sau aprilie, sub bagheta regizorului J. J. Abrams. „Star Wars: Episode VII” va avea premiera pe marile ecrane pe 18 decembrie 2015.
La începutul acestei săptămâni, Abrams a confirmat finalizarea scenariului, scris în colaborare cu Lawrence Kasdan. „Avem scenariul și mergem cu toate motoarele înainte”, a declarat cineastul J. J. Abrams, devenit celebru după ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o altă franciză SF de succes, „Star Trek”, pentru Television Critics Association. De asemenea, Lawrence Kasdan a fost coscenarist pentru părțile a cincea și a șasea din „Războiul stelelor”, după ce Michael Arndt a renunțat la acest proiect cinematografic.
   Deși a confirmat încheierea scenariului, regizorul american nu a oferit nicio informație despre intriga filmului și nici despre personaje sau distribuție, adăugând: „Fanii vor afla în curând detaliile și aștept cu nerăbdare acest lucru, astfel încât să mergem mai departe (cu filmările, n.r.)”. Cu toate acestea, J. J. Abrams a confirmat că poartă negocieri cu Jesse Plemons, un star al serialului „Breaking Bad”, care ar putea juca rolul principal, iar printre actorii care s-ar putea afla în distribuție se numără și Michael Fassbender.Se pare că Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker, datorită asemănării sale fizice cu actorul Mark Hamill.
   Studiourile Disney au achiziționat Lucasfilm, compania care produce seria „Star Wars”, deținută inițial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari în 2012 și au anunțat că vor lansa trei filme noi în această serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?