Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

2% pentru Asociația Potpourri


   Asociația Potpourri din Focșani cere tuturor celor ce vor să-i sprijine activitatea, să-i redirecționeze 2% din impozit. „Suntem, din 2010, o asociație de tineri doritori să facem ceva pentru orașul și județul nostru și astfel, ne veți ajuta să ajutăm comunitatea în care trăim cu toții. Formularul 230 completat deja cu datele asociației, îl puteți găsi pe site-ul asociației, http://www.potpourri.ro/despre-noi unde puteți vedea de asemenea toate proiectele noastre și modul în care Potpourri a susținut comunitatea până acum. Formularul se poate lista și dumneavoastră trebuie doar să vă completați datele personale, să semnați și să îl depuneți la Administrația Financiară. Vă mulțumim anticipat pentru orice gest de susținere care să se întoarcă înzecit în beneficiul tuturor”, se precizează în comunicatul trimis redacției noastre. 
   Asociația Potpourri se dorește a fi o asociație inovativă, creativă și avangardistă care se implică activ în viața comunității printr-un „potpourri” de activități, în efortul de a schimba atitudinile și a orienta mentalitățile conservatoare spre un ideal de conștientizare, implicare comună și voluntară și remodelare a gândirii în beneficiul public. Prin activitățile și proiectele derulate, această organizație  își propune să stimuleze, să susțină și să promoveze viața socială, atât la nivel local cât și național, pe toate planurile, cultural-artistic, sportiv, educațional, social și umanitar, ecologic, loisir și divertisment, pentru a oferi alternative și modalități de formare și dezvoltare personală și socio-profesională a copiilor, tinerilor, adulților și seniorilor, de dezvoltare comunitară și de adaptare continuă la schimbările socio-economice, de mediu, de viață.  
   De asemenea, are ca obiectiv să colaboreze cu ONG-uri din țară și străinătate, cu instituții publice sau private, autorități publice și alte segmente ale societății civile în vederea inițierii unor proiecte și programe comune și stabilirea de punți de comunicare care să favorizeze și să faciliteze proiecte comune și schimbul de experiență în beneficiul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?