Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

A murit Mihai Pintilie, contabilul Primăriei Răstoaca

Mihai Pintilie, contabilul Primăriei Răstoaca s-a stins din viață la doar 52 de ani. Anunțul a fost făcut astăzi pe  pagina de Facebook a Primăriei Răstoaca: „Cu nespusă tristețe, vă anunțăm trecerea în neființă a colegului nostru, domnul contabil Mihai Pintilie! Amintirea lui o să ne însotească totdeauna! Îl vedem si acum zâmbind și întâmpinând pe toți cu o vorbă bună, cu un sfat. Ne-a fost alături și ne-a încurajat mereu. Drum lin spre ceruri, Mihai! Dumnezeu să te odihnească! Aici, pe pământ, vei rămâne in inimile noastre! Condoleanțe familiei îndurerate!”

Marius Mușat, secretarul Primăriei Răstoaca, a făcut, la rândul său, un anunț emoționant: „Azi e o zi tristă pentru mine și pentru colegii mei. Am pierdut un prieten, coleg, un om frumos: MIHAI PINTILIE – consilier superior la Compartimentul contabilitate, buget, impozite din cadrul Primăriei comunei Răstoaca! Drum lin spre ceruri! Dumnezeu să te odihnească drag prieten!”.

Cine a dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Mihai Pintilie a putut merge la Biserica ,,Sfânta Cruce” din Odobești. Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 5 martie, după Sfânta Liturghie.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?