Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Drapelul României, pe coperta noului album al formaţiei rock Manowar


   Drapelul României a fost inclus de formația de rock heavy metal Manowar pe coperta noului ei album, „Kings Of Metal MMXIV”, care va fi lansat pe 28 februarie, potrivit site-ului oficial al trupei. Pe coperta albumului sunt prezentate alte 12 drapeluri naționale, printre care cele ale Turciei, Israelului, Sloveniei, Bulgariei, Portugaliei și Irlandei.
   Trupa americană Manowar lansează albumul „Kings Of Metal MMXIV”, care marchează împlinirea a 25 de ani de la lansarea materialului discografic „Kings Of Metal”. Manowar a devenit o forță cu răsunător succes internațional, încă de la albumul de debut, „Battle Hymns”, iar materialul discografic „Kings Of Metal” din 1988, urmat de turneul din 1989 a catapultat formația într-o nouă sferă. Piese precum „Heart Of Steel”, „Kings OF Metal”, „Hail And Kill” și „Blood Of The Kings” au dobândit imediat statutul de repere clasice, cunoscute și apreciate până astăzi de fanii metalului din lumea întreagă.
   Pentru albumul „Kings Of Metal MMXIV”, Manowar a înregistrat aceste imnuri metal fără vârstă apelând la noi aranjamente orchestrale și adăugând sunetul „mai impunător ca viața” care îi caracterizează și care le definește locul în istoria heavy metalului. „Fanii noștri sunt cei care ne-au făcut «Kings Of Metal» și prin acest tribut pe care îl aducem unuia dintre albumele lor preferate îi onorăm și le mulțumim pentru sprijinul neasemuit și pentru loialitatea lor”, a spus solistul Manowar, Eric Adams.
   „Kings Of Metal MMXIV” va include nouă piese principale de metal „face melting”, plus nouă bonus track-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?