Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Bătaie între zilieri din cauza mâncării


   Doi frați din localitatea Puiești, județul Vaslui, ajutați de un prieten, din aceeași localitate, au bătut trei vrânceni din Slobozia Bradului. Cătălin Gheorghiță B., de 22 de ani, Petru Bogdan B., de 25 de ani, și Mitică G., de 26 de ani, sunt acuzați de câte două fapte de lovire sau alte violențe și una de vătămare corporală.
   Potrivit rechizitoriului prin care au fost trimiși în judecată, la data de 2 aprilie 2013, cei trei au venit la o fermă din Slobozia Bradului, unde lucraseră anterior ca zilieri, pentru a munci. Două dintre părțile vătămate erau și ele zilere la acea fermă. Între cele două grupuri au apărut discuții în contradictoriu și reproșuri, părțile vătămate acuzându-i pe inculpați că le-au mâncat mâncarea. Inculpații, fiind sub influența băuturilor alcoolice, i-au luat la bătaie pe cei care au îndrăznit să le atragă atenția. Una dintre victime a reușit să pună mâna pe un telefon și să ceară ajutor la un prieten.
   Între timp, inculpații au plecat de la fermă, dar pe drum s-au întâlnit cu  persoana a sărit în sprijinul persoanelor bătute. Omul a coborât din mașina cu care venise, fiind la rându-i agresat cu pumnii de inculpați. Potrivit rechizitoriului, una dintre victime a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru a se reface, după cum este scris în certificatul medico legal. Doi dintre inculpați nu au fost audiați pentru că s-au sustras urmăririi penale. Doar Gheorghiță a dat declarații, el recunoscând fapta. Părțile vătămate au declarat că vor preciza în fața instanței de judecată pretențiile civile.
Cauza a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?