Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: O focşăneancă, Miss Vegas în Italia


   Clubul Vegas din Civita Castellana, o locație la nord de Roma unde românii se distrează de obicei, a fost, pe 21 decembrie, locul unde s-au întâlnit fetele frumoase. Motivul: Miha Spose, firma care îmbracă miresele românce și italience, împreună cu DianaCo Life Style și ghd professional hair tools, două firme care au făcut ca domnișoarele să fie și mai atrăgătoare, au fost organizatorii unui eveniment de excepție: Miss DianaCo și Miss Vegas. DianaCo nu este la primul eveniment de gen, la acțiunea de sâmbătă prezentându-se și miss în „funcție” de anul trecut, hunedoreanca Diana Larisa Otvos.
    Finaliste ale concursului au fost nouă fete frumoase, românce între 16 și 28 de ani, majoritatea rezidente în localitățile de lângă litoral, care au venit cu părinți, rude și prieteni ca să lupte pentru un loc pe podium. Probele au fost simple, atmosfera incendiară, iar protagonistele la înălțime la propriu și la figurat. Defilarea cu haine casual, în costume de baie sau cu rochii elegante a scos în relief aptitudini, forme și grații care mai de care mai feminine.
    Locul I la Miss DianaCo Life Style a fost cucerit de o băcăuancă de doar 16 ani, Marina Roșu. Frumoasă, elegantă, aceasta a cucerit juriul prin feminitatea și simplitatea frumuseții ei. O tânără care muncește deja într-o afacere de familie alături de mama sa, chiar în centrul Romei și care de la 6 la 12 ani și-a petrecut copilăria în Italia unde și-a descoperit și pasiunea pentru cinema și teatru. La ieșira din sală, emoționată peste măsură și chiuind de bucurie, Marina ne-a destăinuit că motivul înscrierii este dorința de a o face pe Elena fericită (n.r. Elena Rotaru este o prietenă de familie și cea care a îndemnat-o să se înscrie la concurs, organizatoare la rându-i a evenimentelor de acest gen). De doi ani reîntoarsă în Italia, Marina, la îndrumările prietenilor și cu rezultatul și confirmarea premiului de Miss DianaCo care i-a dat un imbold în plus, crede că modelingul poate fi un nou început al vieții sale.
    Miss Vegas a fost cucerit de Diana Brândușoiu, o brunetă suplă și frumoasă de pe meleagurile Vrancei, de la Focșani mai precis, care actualmente locuiește la Aprilia și este studentă la Universitatea „La Sapienza” din Roma.
    Fetele au fost răsplătite cu premii consistente de către firmele organizatoare și aplauze de la cei prezenți. A fost o seară animată într-un club unde românii vin de la kilometri buni pentru spectacole de calitate. (C.M.)

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?