Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Reducere de impozit de la Primăria Focșani pentru cele mai frumoase vitrine

Primăria Focșani a lansat cea de-a doua ediție a concursului Vitrine de Crăciun”, prin care vor fi premiate cele mai frumoase vitrine din municipiu. Concursul se se adresează operatorilor economici și va fi derulat în perioada 20 decembrie 2020 – 24 ianuarie 2021. Concursul se desfășoară pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești. În total, Primăria Focșani va acorda 18 premii. Înscrierile în concurs au loc în perioada 7-19 decembrie 2020 prin completarea formularului de concurs. Agenții economici vor atașa în formularul de înscriere 3 fotografii color cu spațiul pavoazat sau pot depune la Registratura Primăriei Municipiului Focșani 3 fotografii, în format print pe hârtie (A4). Formularul de înscriere poate fi descărcat accesând linkul – https://bit.ly/39RoCXs

Câștigătorii vor fi desemnați în urma notelor acordate de juriu dar și a voturilor din partea cetățenilor. Începând cu data de 20 decembrie 2020, fotografiile cu vitrinele împodobite vor fi postate pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani, într-un format unitar, pentru a fi votate și de cetățeni. Vor fi jurizate doar spațiile pavoazate, juriul concursului urmând să analizeze și să puncteze următoarele criterii: relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte); impact vizual/design atractiv (0 – 25 puncte); originalitate (0 – 25 puncte); cromatică (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte). Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către juriu, oricare dintre criterii putând fi notat cu o valoare intre 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către juriu și 25% din votul publicului, se arată în comunicatul Primăriei.

Premiile care pot fi obținute de către agenții economici, constau într-o sumă echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spațiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfășurării concursului. La locul I este suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei; locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei iar locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?