Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

Bărbatul care și-a sugrumat concubina rămâne în arest


   Magistrații Tribunalului Vrancea au dispus, luni, prelungirea măsurii arestului preventiv pentru Marian Buzescu, de 37 de ani, din Cotești, care în luna noiembrie și-a bătut concubina, femeia decedând în urma loviturilor primite. La începutul săptămânii, procurorii au solicitat instanței de judecată prelungirea măsurii preventive. „Admite cererea. Dispune prelungirea măsurii arestării pentru o durată de 30 zile”, se arată în soluția pronunțată de judecători.
   Marian Buzescu avea o relație cu Mirela V., de 35 de ani. În data de 20 noiembrie, cei doi concubini s-au întâlnit pentru ultima oară. Au consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-a luat la ceartă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a luat-o mai mult cu forța pe Mirela din locuința părinților săi, aplicându-i câteva palme peste față. A condus-o forțat spre casa sa, unde au băut alcool. Marian a susținut că la un moment dat femeia a căzut. Nervos fiind, a strâns-o de mandibulă, iar mai apoi de gât. Când a văzut că nu mai mișcă, a luat-o în spate și a cărat-o până la locuința unchiului femeii. Bărbatul le-a spus rudelor tinerei că o pune direct pe pat pentru a se odihni, fiind obosită. A învelit-o cu plapuma, apoi a dispărut fără a spune cuiva că a plecat.
   Cum Mirela nu dădea semne că ar fi în viață, iar pe corpul său erau mai multe vânătăi, rudele au luat decizia de a anunța organele de poliție. Decesul femeii a fost anunțat de unchi. La sosirea polițiștilor la fața locului, femeia nu mai respira. Câteva zile, Marian a stat fugar, fiind găsit după două zile, în timp ce încerca să găsească o mașină cu care să plece din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?