Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

„Spaima șoselelor” din Nistorești are încă un dosar de conducere fără permis


   Bărbatul din Nistorești, care a fost trimis în judecată de mai multe ori deoarece a condus mașina proprie pe drumurile publice deși nu are permis, a fost trimis încă o dată în fața judecătorilor. Procurorii au întocmit încă un dosar penal pe numele lui Constantin C., de 38 de ani, pentru că a condus fără permis în data de 11 august 2013. El a fost propus pentru arestare preventivă, în noiembrie, într-un dosarul în care este cercetat pentru ultraj și conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. 
   Potrivit anchetatorilor, în noiembrie, bărbatul ar fi fost zărit într-o pădure, de un pădurar, care a bănuit că acesta vrea să taie ilegal arbori. Pădurarul ar fi chemat poliția, iar bărbatul a fost oprit în trafic în timp ce conducea. Când a dat cu ochii de pădurar, Constantin a luat securea și a alergat după el. În urma acestei întâmplări, bărbatul a fost propus pentru arestare preventivă. Dacă magistrații Judecătoriei Focșani au considerat că învinuitul trebuie arestat și au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă, în recurs, la Tribunalul Vrancea, el a fost pus în libertate.
Pe rolul Judecătoriei Focșani mai sunt încă patru dosare în care Constantin este acuzat că a condus mașina pe drumul public deși nu avea permis de conducere. 
   Reamintim că bărbatul a fost depistat de polițiști conducând și în zilele de 20 februarie și 22 martie 2013, când s-a deplasat la Valea Sării, iar la întoarcere a fost oprit de polițiști, la Năruja. Într-un alt dosar, acesta este judecat pentru că în data de 20 februarie 2013, a fost oprit în trafic la Valea Sării, în timp ce șofa o Dacia. Bărbatul a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar, faptele fiind comise în zilele de 11 ianuarie și 20 martie 2013, când a fost depistat de polițiști în trafic, la volanul unui autoturism Dacia, fără permis. El circula pe DJ 205M, prin localitatea Nistorești.
În fața anchetatorilor, bărbatul a recunoscut comiterea faptelor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?