Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Polițiştii „păzesc“ trecerile la nivel cu calea ferată


   Åžoferii care se gândesc să „forțeze” barierele de la trecerile la nivel cu calea ferată trebuie să știe că riscă să rămână fără permise. Polițiștii rutieri și cei de la transporturi desfășoară astăzi o acțiune la trecerile la nivel cu calea ferată, pentru prevenirea și reducerea numărului accidentelor ce au ca principală cauză nerespectarea regulilor în astfel de situații. De asemenea, se urmărește respectarea normelor legale care reglementează circulația pe drumurile publice și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulație instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.  
   Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulație la trecerile de nivel cu calea ferată. Semnalele luminoase și acustice, dar și barierele sunt foarte importante, rolul lor fiind acela de a proteja viața conducătorilor auto și de a evita producerea unor accidente rutiere grave. În zonele neprevăzute cu  astfel de semnale, conducătorul auto trebuie să se asigure temeinic înainte de a traversa o trecere la nivel cu calea ferată!  
   Polițiștii de la Rutier sunt cu ochii și pe șoferii care consumă alcool și apoi pleacă cu mașinile la plimbare. Tot în desfășurare este și acțiunea pe linie de transport marfă și persoane, acțiune începută în urmă cu mai bine de două săptămâni. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?