Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Turneu reuşit pentru campioana Vrancei la minifotbal


   Complexul Sportiv Gepex Park din Bacău a găzduit, sâmbătă și duminică, ediția a treia a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal, care a reunit la start 12 echipe. Pe lângă băcăuanii de la Oz-Er Golden Boys, Victoria și Coriolan, la competiție au mai participat Design Construct Brașov, Railex Suceava, Voința DEEP SERV Focșani, EBS Iași, Voltaj Vaslui, Fenix Play Piatra Neamț (câștigătoarea ediției inaugurale), TCE 3 Brazi Roman, Interamal Roman și Marsat Roman. Din păcate, pentru unele echipe, spiritul de fair-play a dispărut odată cu intrarea jucătorilor în teren și nervii s-au revărsat asupra arbitrilor. 
   Cea mai „nervoasă” echipă a fost de departe Fenix Piatra Neamț, ai căror jucători s-au dat în petec la două partide, iar unul dintre componenții săi nu s-a sfiit să-l înjure de mamă pe arbitrul partidei, băcăuanul Vasile Ferică. Pentru campioana Vrancei, Voința DEEP SERV Focșani, competiția a fost o reușită. Repartizată într-o grupă cu Design Construct Brașov, Coriolan Bacău și Marsat Roman, focșănenii antrenați de Ionuț Constantinescu au obținut două victorii și au pierdut un meci, clasându-se pe locul 2 în grupă și calificându-se în sferturile de finală, unde au întâlnit pe Victoria Bacău. 
   „Leii Galbeni” de la Voința DEEP SERV s-au prezentat la turneul de la Bacău în următoarea componență: portar: Gabriel Lazăr; jucători de câmp: Cristi Gurguiatu, Viorel Crăciun, Ionuț Căpățînă, Claudiu Mihai, Emilian Chivu, Cătălin Curteanu, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Marius Bodoc și Adrian Toma. Una din formațiile care a impresionat la Bacău a fost Design Construct Brașov, grupare în rândul căreia au evoluat mai mulți jucători de futsal de la gruparea care a activat în urmă cu câțiva ani în Liga I a țării.
Rezultatele grupei C:
Voința DEEP SERV Focșani – Marsat Roman 3-1 (2-0). Au marcat pentru Voința: Gurguiatu, Duțu și Chivu.
Design Construct Brașov – Coriolan Bacău 2-1 (1-1),
Voința DEEP SERV Focșani – Design Construct Brașov 2-3 (1-1). Au marcat pentru Voința: Gurguiatu și Ad. Toma.
Coriolan Bacău – Marsat Roman 2-2 (1-1), 4-5 după executarea loviturilor de departajare,
Voința DEEP SERV Focșani – Coriolan Bacău 1-0 (0-0). A marcat: Chivu.
Design Construct Brașov – Marsat Roman 4-3 (2-1).
Clasament: 1. Design Construct Brașov 9p; 2. Voința DEEP SERV Focșani 6p, 3. Marsat Roman 2p, 4. Coriolan Bacău 1p.
În sferturi de finală:
Voința DEEP SERV Focșani – Victoria Bacău 2-1 (2-0). Au marcat: Cl. Mihai și R. Crăciun.
Semifinală: Voința DEEP SERV Focșani – Oz-Er Bacău 2-2, 5-6 după executarea loviturilor de departajare.
Finala mică: Voința DEEP SERV Focșani – Design Construct Brașov 2-3.
Prezență confirmată la Cupa Unirii de la Iași
   În perioada 10-24 ianuarie 2014 va avea loc la Iași tradiționala competiție de minifotbal „Cupa Unirii”, întrecere ajunsă la cea de-a patra ediție. Se anunță o luptă strânsă pentru trofeul pus în joc de către organizatori, cu atât mai mult cu cât campioana va avea dreptul să se înscrie la turneul final al Cupei României la minifotbal, în vara anului viitor. Meciurile vor avea loc la Complexul Magic (Magic Stadium și Arena Magic) și Sala Polivalentă din Iași. 
   Până acum s-au înscris în competiție următoarele echipe: Design Construct Brașov, Brateș Galați, Åžtiința Galați, Voința DEEP SERV Focșani, DoctorGSM & Global Proiect Focșani, Trei Brazi Roman, Inter Vaslui, Salvatorii Vaslui, Lis Affair Tomești Iasi, Auto Driver Iași, EBS Iași, Angi Bau Concept Iași, Dinamo Imperium Iași, PUBO SPORTS Pașcani, Consiliul Județean Buzău, Railex Suceava, Fenix Piatra Neamț, Coriolan Bacău, Delta Force Tulcea 2. Primele două ediții au fost câștigate de Lis Affair Tomești, iar anul acesta Cupa Unirii a poposit în vitrina echipei Design Construct Brașov, care va încerca să-și apere titlul. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?