Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tânăr albanez şi o româncă, răniţi într-un accident la Mărăşeşti


   Două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite într-un accident rutier, produs aseară în jurul orei 21.00, pe DN 2 E85, în zona Mausoleului de la Mărășești. Din primele informații primite de la polițiști reiese că în accident au fost implicate un autotren înmatriculat în București și un autoturism înmatriculat în județul Neamț. 
   În urma impactului, șoferul autoturismului, un cetățean albanez în vârstă de 24 de ani, a rămas prins între fiarele mașinii, el fiind scos de pompierii de la descarcerare și predat echipajului de la ambulanță ajuns la fața locului. Cea de-a doua victimă, o tânără din Neamț, era pasageră în autoturism, iar starea sa era mai bună decât a șoferului, care a suferit răni foarte grave. „Apelul prin 112 s-a primit la ora 21.05, iar la fața locului au plecat trei autospeciale, respectiv o autospecială de descarcerare, o ambulanță  SMURD și o ambulanța SAJ. Au fost găsite două victime, iar una dintre ele, respectiv șoferul autoturismului implicat în accident, era încarcerată. S-a acționat pentru descarcerarea șoferului autoturismului înmatriculat în județul Neamț. Acesta era în stare gravă și a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital. Pasagerul din dreapta, o femeie, era în stare mai bună”, ne-a precizat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. 
Polițiștii care au efectuat cercetări la locul accidentului au stabilit că evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan. Åžoferul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de tir. Oamenii legii au întocmit un dosar penal de cercetare și continuă verificările pentru a stabili ce s-a întâmplat. De asemenea, aceștia urmează să discute și cu persoanele implicate în evenimentul rutier. „Din primele verificări rezultă că șoferul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în județul Neamț, pe fondul oboselii la volan ori al neatenției, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un tir. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane din autoturism. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, ne-a precizat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Rutier. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?