Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Un Citroen s-a făcut praf, iar o femeie a fost rănită în afara comunei Obrejiţa


   Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață, pe drumul european, în afara comunei Obrejița. O șoferiță din satul Mircești, comuna Vânători, a ajuns pe  contrasens cu mașina, un Citroen, unde a fost acroșată de un autotractor. În urma impactului, mașina femeii s-a răsucit pe șosea, după care a ajuns în șanț, făcându-se praf. Motorul autoturismului Citroen a fost găsit la câțiva metri distanță de carcasă. Femeia care se afla la volan, Cristina F., s-a ales cu răni grave. Ea a fost preluată de la locul accidentului de un echipaj al ambulanței și dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani. Victima este internată în Secția Ortopedie. 
 Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare și urmează să stabilească cu exactitate din ce motive a ajuns șoferița cu mașina pe contrasens. „Accidentul s-a produs la ora 08.50, pe DN 2 E85, în afara comunei Obrejița. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că o femeie de 37 de ani, din localitatea Mircești, comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism marca Citroen, dinspre Focșani către Râmnicu Sărat, din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens, fiind acroșată de un autotractor marca MAN, înmatriculat în Prahova, care circula regulamentar din sens opus. Autoturismul marca Citroen a fost lovit în lateral și apoi proiectat în șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto. A fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, a declarat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 
 Șoferul autotractorului a făcut tot posibilul să evite impactul și tras de volan atât cât a putut, în speranța că nu va lovi mașina care a pătruns pe contrasens. Din păcate, nu a putut evita impactul. Potrivit unor surse, în mașina femeii au fost găsite medicamente folosite de bolnavii de diabet. Polițiștii vor face verificări și în acest sens, pentru a stabili dacă nu cumva șoferiței i s-a făcut rău în momentul producerii evenimentului rutier. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?