Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trimis în judecată pentru tentativă la omor


   Un bărbat din comuna Ruginești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru tentativă la omor. Fapta a fost comisă pe data de 6 octombrie și, potrivit anchetatorilor, Ovidiu M., de 32 de ani, și-a pus la cale atacul. Victima este un vecin.  
  Între victimă și autor exista un conflict mai vechi, iar în seara zilei de 6 octombrie, Ovidiu M și-a așteptat vecinul, pe Neculai M., de 59 de ani, stând pitit după o poartă. În momentul în care victima a ajuns acasă, Ovidiu s-a năpustit asupra acesteia, lovind-o cu o bâtă în zona capului, apoi s-a făcut nevăzut. Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, fiind transferat apoi la Iași. A avut nevoie de 23-25 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. 
   Ovidiu a fost reținut și apoi arestat preventiv. El și-a recunoscut fapta și a explicat că a reacționat așa ca urmare a atitudinii pe care a avut-o vecinul său înainte de a avea loc altercația. El a mai spus că a vrut doar să-i aplice o corecție. Victima nu s-a constituit parte civilă în dosar. Totuși, Ovidiu va trebui să dea bani Spitalului Județean de Urgență din Focșani, Spitalului de Neurochirurgie din Iași, unde a ajuns victima, dar și Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. La momentul comiterii faptei nu s-a știut cine este autorul. S-a aflat abia a doua zi. 
   Dosarul se află pe rolul Tribunalului Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?