Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Tată și fiică, arși pe față și corp de flăcările care le-au cuprins casa


       Două persoane, tată și fiică, au ajuns la spital cu arsuri, duminică. Acestea au încercat să stingă flăcările care le-au cuprins locuința, dar din păcate s-au ales cu arsuri pe față și corp. 
 Incendiul a fost anunțat duminică, la ora 2.40, la gospodăria lui Aurel V. din satul Budești, comuna Cotești. Pentru localizarea flăcărilor și limitarea pagubelor s-au deplasat la fața locului două echipaje cu două autospeciale de stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Din cauza jarului căzut de la o sobă, au ars bunuri din două camere de locuit și 50 de metri pătrați din acoperițul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din tablă. În încercarea de a stinge flăcările, proprietarul, în vârstă de 85 ani, a suferit arsuri la nivelul feței și toracelui. Acesta a ieșit din casă, fiind scos de fiica sa, Margareta C., care a suferit, la rându-i, arsuri la nivelul feței. Ambele persoane au fost preluate de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportate la spital. 
 Tot ieri, trei echipaje de pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Golești. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 10.30, la proprietatea lui Mihăiță D. La sosirea pompierilor la fața locului, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței de tip P+1, construit din astereală de lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați. „Din cauza temperaturii degajate și în urma acțiunii apei s-a deteriorat planșeul de la etajul imobilului confecționat din rigips. Din fericire, nu au fost persoane rănite, iar datorită intervenției operative au fost salvate din calea flăcărilor bunurile materiale din încăperile de la parterul și etajul locuinței”, a declarat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?